Supruga sam predivnom čovjeku kojeg neizmjerno volim i poštujem, a majka trojici radosnih i nevjerojatnih dječaka.

Po zanimanju sam magistra ekonomije i profesorica ekonomskih predmeta. Majčinstvo je mojoj osobnosti i karakteru dalo poseban sjaj, a iskustva poroda dala su mi hrabrost, boli, traganja, znanja, entuzijazam, nježnost, ljubav, snagu, toplinu, sigurnost, dostojanstvo i ženstvenost što me danas čine majkom i ženom kakva jesam. S ponosom mogu reći da uloga majke i supruge ispunjava svaki dio moga bića, a njegovanje pravih obiteljskih vrijednosti istinski me raduje.

Svom prvom, usuđujem se reći vrlo teškom i traumatičnom porodu dugujem put kojim i danas putujem. Put prožet strastvenim israživanjem, učenjem i divljenjem ljepoti Božjeg nauma za majčinstvo, ženu i obitelj. Iako sam baš tim putem krenula iz posve sebičnih razloga jer sam željela bolje za svoju bebu, za sebe i cijelu našu obitelj, danas kada čvrsto vjerujem da su nam sve situacije u životu dane s razlogom, znam da želim bolje za sve bebe, za sve žene i sve obitelji. Želim da trudnoća bude blaženo stanje, baš onakvo kakvim ga je Bog za ženu naumio. Želim da porod bude dostojanstvena proslava dolaska novog života u kojoj sudjeluje cijela obitelj. Želim da novi život dolazi u nježnosti, slavlju i dostojanstvu koje se pamti zauvijek.

Zbog toga sam beskrajno zahvalna za sva moja iskustva majčinstva, trudnoća i poroda kako bolna i teška tako i ona predivna i iscjeljujuća. Zahvalna sam na mogućnosti koju mi pruža uloga porođajne edukatorice, a to je spajanje mojih dviju strasti. One prema divljenju ljepotama koje pružaju trudnoća i porod te strasti prema prenošenju znanja i poučavanju.

Posebno mi je velika čast biti porođajnom edukatoricom ove predivne organizacije koju čine nevjerojatne žene. Žene toliko različite i jedinstvene, a toliko jednake. Žene koje samnom koračaju.

Dug je put još predamnom.  Velike su želje sanjane. No spremna sam hrabro koračati, trpjeti, žrtvovati, posustajati i podizati se kako bi cilj izgledao barem malo bliže. Jer Bog ne trpi one koji miruju a predodređeni su za borbu.

S ljubavlju Andrea.