BABW

BIRTH WORKERS RETREAT

 – BUDIMO PODRŠKA JEDNA DRUGOJ

Prvi regionalni susret doula  

LOKACIJA OBUKE:

Lokacija: Villa Moon Fairry

Železna Gora

BUDIMO PODRŠKA JEDNA DRUGOJ

Uronite u sebe, osvijestite svoju snagu i povežite se s drugim doulama

 • Biti podrška ženama i obiteljima kada donose novi život na svijet, puno je više od posla. To je poziv koji se osjeća duboko u sebi. Vizija da svaka žena zaslužuje biti osnažena u tom dragocjenom periodu, motivacija je svake doule. Jednom kada ju otkrijemo u sebi, postaje naše svjetlo kojim želimo pokrenuti pozitivne promjene u svojoj zajednici. Međutim, stvarnost koja nas dočeka, često je surova:

  • Biti doula na našim područjima još uvijek je neprepoznato i nedovoljno cijenjeno. Nerijetko se suočavamo s nerazumijevanjem i neznanjem okoline.
  • Pokrenuti i održavati svoj posao zahtjevan je pothvat, koji traži mnoga znanja, vještine i angažman.
  • Posao doule emocionalno je zahtjevan. Priče žena i obitelji koje pratimo na njihovom putu postaju dio nas i ostavljaju trag.
  • Ponekad je teško postaviti zdrave granice – želimo svima biti na raspolaganju, ali pritom zaboravimo (na) sebe.
  • Susret s bolničkim okruženjem, u kojem želimo biti sigurna luka ženama, može biti izrazito stresan.
  • Organizirati svoj život kao doula, uspješno usklađujući sve obveze, često je poput žongliranja sa stotinama loptica u zraku.

Bilo da si iskusna doula ili tražiš načine kako to postati, ove brige su tu, prisutne i vrlo realne. Zato smo odlučile kreirati mjesto i vrijeme gdje ćemo se posvetiti sebi i vlastitom osnaživanju.

Kroz Balkan Birth Workers Retreat želimo:

 

 • Okupiti i povezati doule s naših prostora, kako bismo osjetile snagu koja se budi kada znamo da nismo same, da smo dio zajednice.
 • Potaknuti dijeljenje iskustava i ideja, kako bi zajedno pronalazile odgovore na izazove s kojima se susrećemo.
 • Usmjeriti našu pažnju na brigu i davanje podrške sebi, kako bismo mogle biti kvalitetna podrška ženama i obiteljima.
 • Donijeti u zajednicu nove spoznaje iz područja perinatalne psihologije i zdravlja, kroz perspektive iskusnih doula, primalja i psihologinje.

Cijena obuke

Želimo da ova edukacija bude dostupna cijeloj regiji. Cijena certifikacije: 150 eura

150 €

PRIDRUŽITE NAM SE

Pridružite nam se, uronite ponovno u sebe i svoju snagu, i povežite se s drugim ženama koje vas razumiju. Čekaju vas tri dana transformativnog iskustva i zajedničkog istraživanja, učenja i druženja u prekrasnom i opuštajućem okruženju Ville Moon Fairry.

 

Jer da bismo pomogle ženama otkriti čarobnicu koju nose u sebi, moramo to isto pronaći i njegovati u sebi.

BABW FAQ

Imaš li još pitanja?

Evo i odgovora...

Mogu li doći s bebom?

Naravno, mi volimo bebe. Ako dijete puže ili hoda, s tobom treba biti osoba koja će brinuti o djetetu dok si na predavanjima.

Već sam prošla neku obuku.

Odlično! Dolaziš s predznanjem! Zajedništvo, znanje i ljubav koje ćemo podijeliti na ovoj obuci će te sigurno motivirati da se još više daš u ovaj poziv. Za razliku od stranih edukacija, ovu smo obuku utemeljile na vlastitom iskustvu rada u ovom podneblju.

Možete li mi organizirati prijevoz?

Nakon registracije ćeš pristupiti našoj Facebook grupi u kojoj ćeš upoznati ostale žene i spojiti se s onima koje putuju iz istog ili obližnjeg mjesta kao i ti.

Kako izgleda proces registracije?

Klikom na gumb za registraciju ćeš doći na stranicu s detaljnim koracima i registracijskom formom. Princip po kojem primamo sudionice na obuku je tko prvi njegovo, dakle ne odgađaj dugo svoju prijavu. Iz svake zemlje primamo po 5 žena, a tvoje mjesto je rezervirano tek uplatom pologa.

Na kojem jeziku se održava obuka?

Predavanja će biti na hrvatskom i slovenskom jeziku, kojeg govore sve predavačice. Budući da će sudionice iz Hrvatske, Srbije i BiH razumjeti predavanja, ostalima kojima nije sasvim ugodno sa hrvatskim, će se prevodit.

Ako imate dodatnih pitanja, slobodno nas kontaktirajte, a za prijavu....gumb ispod 🙂

Pošaljite nam poruku

  BABW je zajednički projekt