POČETAK NOVOG PUTA

Osjećaš se pozvano raditi sa ženama?

Oduvijek te zanima tema dojenja?

Želiš li pomagati majkama i bebama u svojoj zajednici da uspješno startaju s dojenjem? Ili da premoste najčešće izazove s dojenjem?

Možda si već bila u prilici pomoći nekome, ali bi voljela produbiti svoje znanje i potkrijepiti znanstveno utemeljenim činjenicama?

7.-11.11.2023.

Lokacija: Otočac, Hrvatska

ŽELIŠ BITI SAVJETNICA ZA DOJENJE??

Napokon ćeš moći na jednom mjestu dobiti usavršavanje nakon kojeg ćeš biti stručnjakinja u svom djelovanju!

Dugo smo priželjkivale ovu obuku, jer smo uvidjele ogromnu potrebu za stručnjakinjama u pomoći koja značajno poboljšava kvalitetu života, diljem našeg lijepog Balkana. Pripremile smo ljubav, znanje i iskustvo u mnogim godinama rada s tisućama obitelji i pretočile u jedinstvenu obuku koja te osposobljava da postaneš jedna od nas i rame uz rame kreneš mijenjati zajednicu na bolje.

Radujemo se da sve ovo prenesemo svima koji dijele naš entuzijazam za rad s majkama i bebama.

Sveobuhvatna  regionalna obuka odvija se uživo, u trajanju od 5 punih dana (5x7 sati = 35 sati). Predavanja se održavaju na hrvatskom/bosanskom i slovenskom jeziku. Ova obuka priprema zdravstvene radnike, doule i druge zainteresirane članove zajednice da se educiraju za zvanje (certificirana) Savjetnica za dojenje. 

5 dana - 35 sati

BABW OBUKA

Što dobivaš obukom?

Sveobuhvatna  regionalna obuka odvija se uživo, u trajanju od 5 punih dana (5x7 sati = 35 sati). Predavanja se održavaju na hrvatskom/bosanskom i slovenskom jeziku. Ova obuka priprema zdravstvene radnike, doule i druge zainteresirane članove zajednice da se educiraju za zvanje (certificirana) Savjetnica za dojenje. 

Obuka pruža osnovne informacije potrebne za promoviranje dojenja, kao i pripremu za dojenje i interaktivno rješavanje izazova u situaciji dojenja, pomažući i ohrabrujući povezivanje/bonding majke s bebom.

BABW OBUKA

Teme uključuju:

 • osnovnu anatomiju i fiziologiju laktacije
 • rano vezivanje majke i bebe
 • podršku dojenju tokom postporođajnog perioda i duže
 • savladavanje dobrog položaja i hvata, te posjet savjetnice za dojenje
 • online i rad s majkama na daljinu  
 • uobičajene brige i najčešći izazovi prilikom uspostavljanja laktacije
 • rješenja, te dobre prakse koje preporuča medicina zasnovana na dokazima (Evidence based medicine)
 • ishrana tijekom laktacije
 • odvikavanje od dojenja
 • poslovanje savjetnice za dojenje

Certifikat

Po završetku obuke polaznice će steći certifikat o uspješno završenoj obuci "Savjetnica za dojenje BABW" i dobiti odgovarajuću međunarodno priznatu potvrdu, koju izdaje BABW. Nakon obuke, polaznice će ulaskom u proces certificiranja imati priliku za sticanjem certifikata savjetnice za dojenje, koji je trajan i ne obnavlja se.  Certificiranje je moguće uz pratnju i potporu mentorice, te iskustveni rad s majkama i konačno pristupanje i polaganje završnog ispita. 

Cijene obuke

Želimo da ova edukacija bude dostupna cijeloj regiji.

500 €

Naš tim ti uvijek stoji na raspolaganju....

BABW FAQ

Imaš li još pitanja?

Evo i odgovora...

Mogu li doći s bebom?

Naravno, mi volimo bebe. Ako dijete puže ili hoda, s tobom treba biti osoba koja će brinuti o djetetu dok si na predavanjima.

Već sam prošla neku obuku.

Odlično! Dolaziš s predznanjem! Zajedništvo, znanje i ljubav koje ćemo podijeliti na ovoj obuci će te sigurno motivirati da se još više daš u ovaj poziv. Za razliku od stranih edukacija, ovu smo obuku utemeljile na vlastitom iskustvu rada u ovom podneblju.

Možete li mi organizirati prijevoz?

Nakon registracije ćeš pristupiti našoj Facebook grupi u kojoj ćeš upoznati ostale žene i spojiti se s onima koje putuju iz istog ili obližnjeg mjesta kao i ti.

Kako izgleda proces registracije?

Klikom na gumb za registraciju ćeš doći na stranicu s detaljnim koracima i registracijskom formom. Princip po kojem primamo sudionice na obuku je tko prvi njegovo, dakle ne odgađaj dugo svoju prijavu. Iz svake zemlje primamo po 5 žena, a tvoje mjesto je rezervirano tek uplatom pologa.

Na kojem jeziku se održava obuka?

Predavanja će biti na hrvatskom i slovenskom jeziku, kojeg govore sve predavačice. Budući da će sudionice iz Hrvatske, Srbije i BiH razumjeti predavanja, ostalima kojima nije sasvim ugodno sa hrvatskim, će se prevodit.

Ako imate dodatnih pitanja, slobodno nas kontaktirajte, a za prijavu....gumb ispod 🙂

Pošaljite nam poruku

  BABW je zajednički projekt