Zovem se Ana i živim u Vinkovcima. Kći, sestra, prijateljica, supruga i majka tri zmajice. Po zanimanju  sam fizioterapeutski tehničar, diplomirani psiholog,  instruktor pilatesa, po novom otkrivenom pozivu i postpartum doula, a nadam se do kraj godine i savjetnica za dojenje.

Svoje znanje i vještine volim usavršavati pohađanjem  raznih edukacija i webinara na temu tjelesne i psihološke pripreme trudnica, rodilja, i mladih roditelja (Tečaj za voditelja tjelesnih aktivnosti za trudnice i rodilje Panda prenatal, Spinning Babies radionicu, edukaciju za stručnjake koji  rade sa djecom „Čarobna svjetiljka“,  KBT i dr.).

Uživam u provođenju vremenu u prirodi, obiteljskim roštiljima, druženju sa svojim curama, ali i tišini kada spavaju, velikoj Milki sa cijelim lješnjacima, čitanju dobre stručne knjige, edukacijama s kojih odem zeru pametnija, dječjim zagrljajima, Tolkienovim djelima, tjelesnoj aktivnosti u bilo kojem obliku, peckanju i grickanju kolača i još mnogo toga.

Vlastita tri različita iskustva poroda i postpartuma su u meni potaknula želju da istražim što se sve krije u podlozi promjena kroz koje žena prolazi u tom razdoblju.

Želja mi je ženama pružiti podršku u tako važnom i osjetljivom periodu nihovog života, na njihovom putu u majčinstvo. Vođena potrebama i željama majke,  nastojala  bi mami vratiti vjeru u snagu svoga tijela i pouzdanje  da se zna brinuti za svoje dijete kako bi ga spremna mogla dočekati.

Kao postpartum doula želim ti pružiti oslonac, podršku i konkretnu pomoć koju trebaš, biti tu za tebe u prvim izazovima majčinstva, kako bi ti mogla biti tu za svoje malo zlato.

Veselim se upoznati  te!

Mail: asankovic22@gmail.com

Fb: Ana Sanković