Majka sam trojice sinova, kći, supruga, prijateljica i doula. Završila sam Fakultet kriminalističkih znanosti i opredijelila se za borbu za prava žena i djece u obitelji. U svojim tridesetima zaljubila sam se u zanimanje doule koje me do danas ispunjava i usrećuje.

Cjelovitu obuku prošla sam kod trenerice Reke Deszi ispred svjetske udruge ‘Dona International’.Edukaciju sam nastavila kroz kongrese, simpozije, radionice i svakodnevnu praksu. Postala sam i doula mentor svojim kolegicama u Hrvatskoj udruzi Doula, na što sam posebno ponosna. Uživam u druženju i radu sa svojim trudnicama, a posebno me vesele lijepe porođajne priče i lijepa porođajna iskustva mojih trudnica i njihovih obitelji. 💜

Nakon sedam godina aktivnog bavljenja s trudnicama osjetila sam poziv da krenem i korak dalje te sam završila obuku za postporođajnu doulu u okviru Balkanske organizacije neovisnih Doula BOND gdje sam dobila puno raznovrsnih znanja kako njegovati majku, bebu i cijelu obitelj u vrijeme babinja, i u vrijeme velikih promjena za cijelu obitelj.

Danas ponosno nosim i certifikat postporođajne Doule, pomažem majkama i partnerima svakodnevno i uživam u svom pozivu.

Veselim se susretu s Vama i zajedničkom svladavanju izazova roditeljstva!

Vaša Doula Sanja💜

Moj web: https://doulasanja.com/
Moj kontakt broj: 098/782801
Moji FB profili: Doula Sanja Bukač Štritof, Doula Zagreb, Mamma Mammi
Mail adresa: sanjadoula1@gmail.com