Zovem se Martina, živim u mjestu pokraj Osijeka, sretna sam i do ušiju zaljubljena supruga i majka troje prekrasne djece. Volim prirodu, volim život, skupljati ljude u svom domu i oko svog stola, smijati se, pisati i kreativno izražavati. Volim učiti od svoje djece i gledati na svijet njihovim očima, nevinim i optimističnim. Smatram dobre odnose ključnima za sretan i ispunjen život, pa puno svoje energije, truda i vremena ulažem upravo u njih i uživam u slatkim plodovima tog truda. 🙂
Od malih nogu Bog je važna osoba u mom životu i kroz odnos s Njim stvorio se poziv u mom srcu, a to je da služim ljudima oko sebe. Taj me poziv prvo doveo do mog zanimanja – medicinska sestra, a nakon što sam postala majka počeo me privlačiti i u svijet nas majki: tako snažnih, predivnih i borbenih, a tako često uplašenih, zabrinutih i zbunjenih. Želeći baš mamama biti vjetar u leđa i pomoć, završila sam obuku za savjetnicu za dojenje, jer sam od prvog izazova s kojim sam se kao novopečena dojilja suočila, odlučila da želim biti ona koja će uvijek biti tu za sve one koji isto to prolaze i podržavati ih u njihovoj odluci da doje.
Ono što ti želim ponuditi   osim znanja, dokaza, informacija i činjenica koje će ti sigurno biti korisne, jedna je velika količina razumjevanja, empatije i ljubavi za sve što prolaziš, jer sam, na kraju krajeva, i ja  samo majka koja je kroz mnoge izazove prošla, mnoge stvari osjetila na vlastitoj koži i često trebala pomoć koju nije znala gdje može pronaći.
Želim tebi biti pomoć koju sam i sama trebala.
Tu sam, za vas, kao jedna od vas!
Mjesto rada: Osijek, Baranja, okolna mjesta i gradovi
Fb: Martina Krišto
IG: tinu.ninu