Pozdrav ja sam Lorena. Majka sam jednog malenog dječaka i supruga predivnom čovjeku i još divnijem ocu.  Živim u okolici Rijeke te sam spremna za rad sa svim ženama koje bi to htjele a da su s područja Primorsko- goranske županije. Po struci sam dentalni asistent ali se ne pronalazim u sustavu i nisam sretna u tom poslu. Cijeli život okružena majkama i bebama i jednostavno to je mjesto gdje se osjećam ugodno. Kroz srednju školu sam se bavila i čuvanjem djece.

Biti doula je poseban poziv kojeg sam osjetila prije par godina ali sam ga ostvarila tek sad. Smatrala sam da ću moći više biti posvećena budućim rodiljama ako i sama znam kako je to. Imala sam divno iskustvo trudnoće i poroda i volila bih pomoći i drugim ženama da taj period zapamte kao nešto lijepo a ne kao traumu. Porodna sam doula, prenosim svoje znanje pripreme za porod (disanje,vježbe, priprema s partnerom i slicno) te znanje u masazama bebi.
Ukoliko me želiš upoznati i potrebna ti je podrška jedne doule kontaktiraj me na broj 0958564355 ili na mail adresu lorenasdoula@gmail.com
Pronaći me možeš i na facebook stranici: Doula Lorena Sigurna luka trudnica.
 𝑃𝑢𝑛𝑜 𝑧𝑎𝑔𝑟𝑙𝑗𝑎𝑗𝑎 𝑠𝑎𝑙𝑗𝑒 𝑣𝑎𝑚 𝑣𝑎𝑠𝑎 𝐿𝑜𝑟𝑒𝑛𝑎♡